WIE ZIJN WIJ?  EEN BUNDELING VAN KRACHTEN.

Pitch-Up is een innovatief samenwerkingsverband tussen professionals die elk op hun eigen vakgebied actief zijn (en blijven) en die samenwerken aan de ontwikkeling van dit nieuwe concept. Een bundeling van krachten tussen F-Fectis, De Processpecialisten, Simcenter Lelystad en first suppliers Paul Smit, Team-Up! en Visualiser Dennis Luijer. Lees hieronder meer over ons.

De initiatiefnemers

sclogo

SIMCENTER LELYSTAD AIRPORT

Simcenter faciliteert op een unieke locatie, direct aan de runway van Lelystad Airport, een flight simulator centrum. De full motion Boeing 737-800 (NG) traint piloten (in opleiding) en verzorgt de trainingen aan het bedrijfsleven voor onder andere Pitch-Up!

ffectislogo

F-FECTIS

F-fectis staat al sinds 1991 voor effectgericht werken. Wij begeleiden in uiteenlopende rollen processen op het gebied van: innovatie, ontwikkeling en verandering binnen organisaties in tal van branches in Nederland en daarbuiten.

psplogo

DE PROCESSPECIALISTEN

De Processpecialisten geloven niet in dikke handboeken, wel in slimme spelregels die resultaat opleveren. Processimulaties en het creëren van procesbeleving zijn kenmerkend voor onze aanpak.

Wie kunt u tegenkomen op deze dag?

Matthijs Riebeek

Matthijs Riebeek - Simcenter Lelystad

Matthijs is verkeersvlieger, CRM-kundige en managing partner bij Simcenter. Hij zal gedurende de dag op verschillende plekken kunnen opduiken, zoals in de Boeing 737, als tijdens een andere carrousel ronde.

Roel Bakker

Roel Bakker - Simcenter Lelystad

Roel is managing partner bij Simcenter. Tijdens de Pitch-Up dagen ziet u Roel in verschillende rondes voorbij komen. Roel kan gek genoeg niet vliegen maar is erg trots om mede-eigenaar van een Boeing 737 sim te zijn.

Henk Korevaar

Henk Korevaar - f-fectis

Henk is directeur van f-fectis en dagvoorzitter bij Pitch-Up. Tevens vervult Henk de carrousel Feedback-geven en ontvangen.

erik

Erik Steketee - De Processpecialsten

Erik is partner bij ‘De Processpecialisten’. Deze specialisten vervullen diverse rondes binnen de dag, waaronder ‘De bagagekelder’ en ADKAR. (indien van toepassing).

paul

Paul Smit - (wat doet Paul eigenlijk niet...?)

Paul is cabaretièr, filosoof en een van de meest gevraagde sprekers voor congressen. Paul combineert humor met inhoud, speelt in op de processen binnen een organisatie en haakt in op thema’s als samenwerking, cultuur, beïnvloeding & verandering.

De preferred suppliers

MAAK EEN AFSPRAAK OM TE WETEN TE KOMEN HOE HET PROGRAMMA VOOR UW TEAM ERUIT KAN UITZIEN.

MAAK EEN AFSPRAAK

BEL ONS:
+31 (0)85-210 60 66